SkumsMeklt - slaicgi nepieejamsLapas karte - slaicgi nepieejams  

Register
402.lv Forum Index  
Search | Memberlist | Usergroups

„Battery Cup 2. posms” - 6. jūlijā Jēkabpils lidlaukā

 
Post new topic   Reply to topic   Pasākumi
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Duuda
Trustee


Joined: 27 Feb 2005
Posts: 37

PostPosted: Tue Jun 10, 2008 2:40 pm    Post subject: „Battery Cup 2. posms” - 6. jūlijā Jēkabpils lidlaukā Reply with quote

6. jūlijā Jēkabpils lidlaukā notiks vērienīgas 402 metru dragreisa sacensības, kurās pulcēsies ātrākie sportisti no Baltijas, Somijas un citām valstīm. Braucēji vienas dienas laikā varēs piedalīties divās ieskaitēs – „Battery Cup 2. posmā”, kas vienlaicīgi ir arī „Latvijas kausa 2008” ieskaite, un „BHRA Baltic Cup 2008” 2. posmā.
Visiem braucējiem būs iespēja startēt gan Latvijas, gan Baltijas ieskaitēs, nodrošinot sev pozitīvu sacensību garu, bet skatītājiem – intrigu visas dienas garumā. Sacensību nolikums un dienaskārtība tiks publicēti interneta lapā http://www.forsaza.eu" onclick="window.open(this.href);return false; , kā arī on-line pieteikšanās sacīkstēm jau tradicionāli notiks tikai žurnāla „Forsāža” mājas lapā. Pasākuma laikā par „karstu” laika pavadīšanu rūpēsies Kabrioklubs un deju studijas „Aggressive” meitenes. Biļetes uz sacensībām jau no 10. jūnija nopērkamas „Biļešu Serviss” tirdzniecības vietās ( http://www.bilesuserviss.lv" onclick="window.open(this.href);return false; ) un DUS „Statoil” visā Latvijā. Biļešu cena – Ls 5.
Sacensības rīko žurnāls „Forsāža” sadarbībā ar Latvijas automobiļu federāciju, bet pasākuma ģenerālsponsors – enerģijas dzēriens „Battery”.

„Battery Cup 2008” un „BHRA Baltic Cup 2. posmu” atbalsta: MTV Latvija; Ķeizarmežs; Getaway.lv; BMWPower.lv; BMWClub.lv; Kabrioklubs; EKO Polise; Motors24.lv; Premium Tuning; Aggresive; Asics; Lak-Y.lv; Corvette; TV5; Tempur; Cobra; Blaupunkt.

„BHRA Baltic Cup 1. posms” notiks Lietuvas pilsētā Kedainiai 28. un 29. jūnijā, bet 3. posms – 30. augustā Igaunijā. Savukārt „Battery Cup 2008” trešais posms notiks 3. augustā trasē „333” Rīgas rajonā.

http://www.forsaza.eu/pages/ViewArticle/l17438
Back to top
View user's profile Send private message
Duuda
Trustee


Joined: 27 Feb 2005
Posts: 37

PostPosted: Mon Jun 16, 2008 4:51 pm    Post subject: Reply with quote

Sacensību nolikums un dienas kārtība: http://www.forsaza.eu/forum/viewthread?thread=165
Back to top
View user's profile Send private message
Duuda
Trustee


Joined: 27 Feb 2005
Posts: 37

PostPosted: Thu Jun 19, 2008 9:29 am    Post subject: Reply with quote

sākusies on-line pieteikšanās Battery Cup 2. posmam:
Baltijas ieskaite: http://www.forsaza.eu/pages/ViewEvent/l4
Latvijas ieskaite: http://www.forsaza.eu/pages/ViewEvent/l3
Back to top
View user's profile Send private message
green S



Joined: 05 Aug 2007
Posts: 41

PostPosted: Mon Jun 30, 2008 11:00 am    Post subject: Reply with quote

Itkā 333 arī būs 402m!!!
Back to top
View user's profile Send private message
Duuda
Trustee


Joined: 27 Feb 2005
Posts: 37

PostPosted: Tue Jul 01, 2008 5:54 pm    Post subject: Reply with quote

Dragreisa sacensību „Battery Cup” 2. posms notiks Jēkabpils lidlaukā 6. jūlijā. Tajā piedalīsies Baltijas ātrākās automašīnas un motocikli. Pasākuma apmeklētājus priecēs arī stantraidinga motociklu paraugdemonstrējumi, bet sacensību noslēgumā pēc skatītāju ovācijām tiks noteikts labākais riepu kūpinātājs.
Jau šajā nedēļas nogalē - 6. jūlijā – Jēkabpils kļūst par Latvijas „ātrāko pilsētu”, jo tur notiks šī gada pirmās oficiālās 402 metru sacensības, kurās savu dalību jau pieteikušas pašas ātrākās pašmāju un kaimiņvalstu automašīnas. Jēkabpils lidlauks ir viena no retajām vietām kur Latvijā iespējams organizēt klasiskās 402 m dragrace sacensības. Startam gatavi ir labākie latviešu braucēji – Latvijas labākā laika uzrādītājs un pagājušā gada Baltijas čempions Ilmārs Zausajevs ar Audi S2, Latvijas mazās klases čempions Raimonds Burakevičs ar pilnībā pārbūvētu Opel Corsa un šī gada Baltijas kausa pirmā posma uzvarētājs Artjoms Koclamazašvili ar dragreisam sagatavotu BMW E30. „Battery Cup” 2. posma ietvaros notiks arī Baltijas sacensību ieskaite – „BHRA Baltic Cup”. Šīm sacensībām gatavojas labākie Lietuvas un Igaunijas braucēji, tai skaitā arī motocikli – uz Jēkabpili par sekundes simtdaļām cīnīties brauks vairāki igauņu sportisti ar dragreisam pārbūvētiem, ļoti jaudīgiem motocikliem.
Pieteikšanās sacensībām notiek tikai interneta lapā http://www.forsaza.eu" onclick="window.open(this.href);return false;. Šeit pirms sacensībām var iepazīties ar sportistiem un viņu automašīnām, izvēlēties savus favorītus un novērtēt konkurentus.
Dalībnieku reģistrācija sacensībām notiks lidlauka teritorijā jau iepriekšējā vakarā – no plkst. 15.00 līdz plkst. 18.00 un turpināsies nākamajā rītā no plkst. 8.00 līdz plkst. 10.00. No plkst. 10.00 līdz 11.00 notiks citu valstu dalībnieku reģistrācija. Automašīnu tehniskā apskate notiks 6. jūlijā jau plkst. 8.00 (sacensību nolikums pieejams Automobiļu federācijas lapā http://www.laf.lv" onclick="window.open(this.href);return false; un žurnāla „Forsāža” mājas lapā http://www.forsaza.eu" onclick="window.open(this.href);return false;).
Kvalifikācijas braucienu sākums – plkst. 13.00, bet sacensību atklāšana – plkst. 16.00. Skatītāji uz pasākumu aicināti ierasties no plkst. 14.00.
Pasākuma apmeklētāji varēs fotografēties ar bodyart mākslinieces apgleznotām „dragreisa meitenēm”. Asas izjūtas sacensību starplaikā piedāvās stantraidinga motociklu paraugdemonstrējumu meistari no stuntriding.lv, kā arī atraktivitāti un pozitīvu noskaņojumu garantēs kabrioklubs.lv. Tāpat būs padomāts arī par pašiem mazākajiem dragrace faniem, kuri tiks aicināti iztrakoties piepūšamajās atrakcijās.
Biļetes uz „Battery Cup” 2. posma sacensībām nopērkamas visās „Biļešu Serviss” tirdzniecības vietās (http://www.bilesuserviss.lv" onclick="window.open(this.href);return false; ) un DUS „Statoil” visā Latvijā, kā arī pasākuma dienā pie ieejas lidlaukā. Biļešu cena – Ls 5.
Sacensības rīko žurnāls „Forsāža”, sadarbībā ar Latvijas Automobiļu federāciju, pasākuma ģenerālsponsors – enerģijas dzēriens „Battery”.
„Battery Cup 2008” un „BHRA Baltic Cup” 2. posmu atbalsta: MTV Latvija; Pimp My Ride; Zebra, Radio SWH Jēkabpils studija; Latgales radio; Brīvā Daugava; Ķeizarmežs; Getaway.lv; BMWPower.lv; AutoDelfi.lv; BMWClub.lv; Kabrioklubs.lv; EKO Polise; Motors24.lv; Premium Tuning; Asics; Lak-Y.lv; IlmsMotorsports; Corvette; TV5; Tempur; Cobra; Blaupunkt, vwGolfKlubs.lv, autonews.lv; RNS-D; Citrus; Ramirent; Stuntriding.lv.
Žurnālistus aicinām akreditēties, nosūtot savu pieteikumu uz e-pastu: respektauto@inbox.lv.

[img]http://www.forsaza.eu/image/17851[/img]
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    402.lv Forum Index -> Pasākumi All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Top.LV